Invitasjoner
Einladung.net - Einladungen kostenlos und einfach verschicken! invitasjon
 
Forslag til invitasjoner
 
Hva skal vi finne på?

Lyst til å finne på noe med vennene dine, men vet ikke helt hva?
La oss inspirere deg!


Pokerkveld
Å spille poker er blitt veldig trendy den siste tiden. Alt du trenger for å komme i gang er en kortstokk og kjenne reglene. Hvis du vil prøve en litt mer avansert variant kan du jo prøve "Texas Hold'em" der man kun sitter med to kort på hånden og 5 "felles kort" på bordet!
Les mer om å invitere til pokerkveld

Bowling
Ikke prøvd bowling før? Det er aldri for sent å lære! Bowling er ikke bare utrolig morsomt å spille, men er også veldig sosialt.
Les mer om å invitere til bowling

Spillekveld
Å samle gjengen til spillekveld med brettspill er alltid hyggelig og sosialt. Det finnes utrolig mange varianter fra kunnskapsspill til strategispill.
Les mer om å invitere til spillekveld

Quiz
Mange barer og puber arrangerer quiz der dere kan få brynet dere på all verdens kunnskapsspørsmål og konkurrere mot andre lag. Så inviter de glupeste venne dine med inviter.no og hvis hvem som er smartest!
Les mer om å invitere til quiz

TV/Filmkveld
Er den en filmserie eller tv-serie som du og vennene dine bare må se? Det er enda bedre å se filmen/serien sammen med venner med litt god mat og drikke! Hvis du har venner med litt utholdenhet så kan du jo også prøve deg på en maraton. Hva med alle Gudfaren-filmene etter hverandre?
Les mer om å invitere til TV/filmkveld

TVspill-kveld
Hvem er best i fotball på Playstation? Eller hvem scorer høyest i Singstar? Inviter til TVspill-kveld og finn det ut en gang for alle! Hvis dere er mange så kan dere jo sette opp en serie der vinneren går videre. Eller hva med å lage lag?
Les mer om å invitere til TVspill-kveld


Har du noen tips til andre aktiviteter?
Send tipset ditt til kontakt@inviter.no